abonneren

HP PhotoSmart eStation C510

Inhoudsopgave

  1. > Inleiding
  2. > Test resultaten
  3. > Specificaties
PCM heeft de eer de eerste all-in-one te testen die beschikt over een afneembaar touchpaneel genaamd de Zeen. De naam van de all-in-one: Photosmart eStation C510.

Met de Zeen kunt u de C510 op afstand bedienen. De Zeen is zwaar en spreekt alleen Engels, hoewel u wel de taal kunt instellen voor web-apps.

De eStation is direct met internet verbonden en is uit te breiden via apps zoals Google Maps en Recepten.nl. Ook kan er gemaild worden naar de all-in-one en is het mogelijk op de Zeen te internetten. Wel is de Zeen erg zwaar en reageert hij traag. Het besturingssysteem is Android, maar soepel werken doet het nog niet. Een gewenningsproces zal nodig zijn.

Ondanks al deze extra mogelijkheden vinden we de eStation C510 niet heel gebruiksvriendelijk. Daarnaast zijn basale andere mogelijkheden niet aanwezig. Zo is een push-scan naar de pc niet mogelijk, zelfs niet als uw pc direct aangesloten is via usb, en heeft de C510 geen cardreader. De Zeen zelf heeft enkel een sd-slot. De scanklep kan niet verhoogd worden, waardoor een dik boek lastig te scannen is.

Wat het afdrukken van foto's betreft, doet de C510 goed werk leveren, hoewel sommige kleurovergangen nog wel wat grof zijn. Zwart-witfoto's zien er prima uit. De afdrukken op normaal papier zijn eveneens van goede kwaliteit.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • vernieuwend
  • printer op afstand besturen
  • de Zeen is traag en zwaar
  • geen scan-naar-pc mogelijkheid
  • beperkte mogelijkheid om geheugenkaarten te lezen
Hoewel de eStation C510 zeker vernieuwend is, is HP in deze vernieuwing wat doorgeslagen met als gevolg dat de gebruiksvriendelijkheid en mogelijkheden beperkt worden.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Inkjetprinters

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord