abonneren

HP PhotoSmart B110

Inhoudsopgave

  1. > Inleiding
  2. > Test resultaten
  3. > Specificaties
De HP Photosmart is HP's nieuwste instapmodel en wij hebben deze als eerste getest.

De Photosmart B110 kan direct aangesloten worden op internet. Hierdoor kunt u deze uitbreiden met apps en er zelfs direct naar mailen. Hiervoor moet u wel het vooraf ingestelde ingewikkelde mailadres weten en toestemming hebben. Deze toestemming kunt u zelf instellen, zodat uw inkt niet opgemaakt wordt door spammers. Het is alleen wel jammer dat er geen afzendergegevens uitgeprint worden.

De samensmelting met internet is innovatief, maar de bediening is omslachtig. U kunt alleen naar links en rechts navigeren, wat het invoeren van bijvoorbeeld een wpa-code lastig maakt. Gelukkig beschikt hij over wps. Daarnaast zijn er verschillende menuopties die niet allemaal vanzelfsprekend zijn.

De Photosmart B110 kan zonder problemen een pushscan uitvoeren, waarbij u een computer uit de lijst kiest in het navigatiemenu. Wat foto-afdrukken betreft, heeft de B110 grote moeite met kleuren egaal te houden. Dat is vooral te zien bij nette pakken en achtergronden. Ook wanneer er veel verschillende kleuren zijn, heeft HP moeite deze in toom te houden. Zwart-witfoto’s zien er echter prima uit. Waarin de B110 echt uitblinkt, zijn de afdrukken op normaal papier.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • mooie afdrukken op normaal papier
  • internet mogelijkheden
  • bediening is omslachtig
  • kleurenfoto-afdrukken vallen tegen
De Photosmart B110 is een innovatief apparaat met vele mogelijkheden tegen een heel schappelijke prijs. Het is alleen jammer dat kleurenfoto's niet zo mooi afgedrukt worden.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Inkjetprinters

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord