abonneren

DCP-585CW

Een all-in-one is een handig apparaat dat zelfs zonder pc bijzonder nuttig kan zijn. Wat denkt u van kopiëren van documenten en foto's of het direct afdrukken van foto's via de geheugenkaartlezer of camera? Nog handiger worden deze apparaten wanneer ze op het netwerk worden aangesloten, zodat u ze vanaf elke computer in huis kunt bedienen.

None

7
Score
70
Score: 70
  • Pluspunten
  • Minpunten
We kijken naar de DCP-585CW van Brother.

Hoewel de adviesprijs van deze Brother-all-in-one op € 129 ligt, kunt u hem met goed zoeken al kopen voor onder de € 115. Dat is niet duur voor wat u krijgt. De Brother DCP is een goede all-in-one met een redelijke scanner die snel uw foto's scant. Als we kijken naar de afdrukkwaliteit van de prints, dan zijn de afgedrukte foto's van deze all-in-one een stuk bleker. Maar ze zijn wel haarscherp. Letterlijk, want we kunnen de haren van James Bonds wenkbrauwen met gemak tellen. De bleekheid heeft ook zo zijn voordelen. Zo ziet u geen vreemde kleurzweem of dat soort rariteiten. Afgedrukte tekst is op zich prima leesbaar en goed genoeg, maar de letters zijn niet allemaal even vol. Hier en daar is de tekst wat lichter en niet heel mooi strak. De printkwaliteit op normaal papier is goed, maar niet bijzonder. De algehele afdrukkwaliteit is dus goed, hoewel de kleuren wat ons betreft iets meer verzadiging kunnen gebruiken. De printkosten zijn met zijn 87 cent per afdruk pittig.

De bediening van deze Brother gaat via een kleurenschermpje en een knoppenbedieningspaneel. Dit werkt op zich prima, hoewel de menustructuur niet heel innovatief is. Het werkt, maar het is niet allemaal vanzelfsprekend. Zo moet bijvoorbeeld de grote rode stop/eindigen-knop worden gebruikt om terug te gaan naar het hoofdmenu. Het vervangen van de cartridges is echt een peulenschil dankzij een handig klepje aan de voorkant en een innovatief kliksysteem waarmee met een druk op een knopje de cartridge verwijderd wordt.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • haarscherpe afdrukken
  • cartridges vervangen super éénvoudig
  • afdrukken zijn wel wat bleek
Gezien zijn prijs en de prestaties die u er voor krijgt is de Brother DCP 585CW zeker geen miskoop.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Inkjetprinters

Tags: