abonneren

948

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. Test resultaten
  3. Specificaties
Deze MFP met sheetfeeder en fax lijkt is Dell’s alleskunner voor kantoortoepassingen.

Net als de andere Dell printers en functioneel sterk gelijkende Lexmark X6570, gebruikt deze printer gecombineerde cartridges met een optionele fotocartridge voor het afdrukken van 6 kleuren fotoafdrukken op fotopapier.
Deze printer heeft ons bij het testen veel hoofdbrekens gekost daar hij in eerste instantie alleen via de pc wil printen. Er is een koude start voor nodig om ook de overige functionaliteit aan de praat te krijgen.

Snelheid

De snelheid van deze printer is goed. De fotokwaliteit redelijk en de scankwaliteit ook. De 948 beschikt over een automatische document doorvoer en een fax, waardoor hij ook voor (thuis)kantoorgebruik geschikt is. Het blijkt dat hij ook automatisch dubbelzijdig kan printen, alleen is dat kennelijk niet automatisch in de printerdriver bekend, zodat we daar pas achteraf achter zijn gekomen.

Display

Het tweeregelige display, demonstreert vooral de gebrekkige wijze van vertalen van de ingebouwde printersoftware, met vaak onbegrijpelijke afkortingen, terwijl er nog wel ruimte voor meer tekens op het display beschikbaar is. Bij het afdrukken van foto’s is de printer behoorlijk duur in inktgebruik.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • sheetfeeder
  • fax
  • goedkoop
  • bedieningsongemak
  • duur in gebruik
Een goedkope veelzijdige multifunctionele printer met een goede afdrukkwaliteit en snelheid. De onhebbelijkheden in het gebruik zult u voor lief moeten nemen.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Inkjetprinters

Tags: