abonneren

Mobile in ear head phone

Bose heeft zijn productgamma onlangs behoorlijk uitgebreid. Een van de nieuwe producten is een nieuwe Mobile in ear hoofdtelefoon. Een in ear hoofdtelefoon met microfoon. Bose richt zich met deze hoofdtelefoon op gebruikers van onder meer de iPhone en Sony Walkman telefoons. En met een prijskaartje van 129 euro zetten ze zich direct naast de Logitech Ultimate ears.

De Bose in ears komen in een keurige doos waarin we een vrij ruime etui vinden met verloopstekkertjes voor diverse mobiele telefoons. De hoofdtelefoon zelf komt in een aparte zwart / witte kleurstelling. Het oogt heel eerlijk gezegd een beetje rommelig, omdat de draad gedraaid lijkt. Om diverse gebruikers tegemoet te komen, levert Bose een drietal maten silicone dopjes: small, medium en large.
We hebben alle dopjes geprobeerd, maar de Bose in ears blijven onprettig zitten. Ze hangen in het oor, waardoor ze slecht afsluiten en we het volume vrij hoog moeten zetten in vergelijking met andere in ears. En als we de geluidskwaliteit vergelijken met een gelijk geprijsde Sony of Logitech, komt deze Bose slecht uit de bus. Het klankbeeld is mat en gesloten. Het hooggebied sprankelt niet, het midden zit dicht en het laag is wat mat. Kortom: deze prijzige hoofdtelefoons kunt u beter laten liggen.

PluspuntenMinpuntenConclusie
  • Werkt met nagenoeg alle telefoons
  • Matig geluid
  • Slecht draagcomfort
  • Duur
De Bose Mobile in ear head phones presteren matig. En dat terwijl Bose de hoofdprijs vraagt voor deze set.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Headsets

Tags: