abonneren

BT325s

Met de Jabra BT325s hebt u een bluetooth headset en een bekabelde stereo-headphone, zodat u nooit meer een gesprek hoeft te missen bij het luisteren naar een mp3-speler.

Sluit de 3,5 mm koptelefoonaansluiting aan op de mp3 speler of ander apparaat met een dergelijke headphone aansluiting oordopjes in de oren en spelen maar. Prima geluid.

Een ovale clip on bluetoothontvanger met volumeregelaar en microfoon is een voudig te koppelen met een telefoon die bluetooth ondersteund. Als handsfree apparaat komen de telefoontjes automatisch binnen op de headset. Met een druk op de knop beantwoord je het gesprek en wordt de muziek onderbroken. Jammer is wel dat de mp3-speler van niets weet en gewoon blijft doorspelen. Maar ja het op afstand besturen van de mp3 speler zou wel heel ingewikkeld worden.

Het headsetje is ook geschikt voor voice dialing als dit op de telefoon aanwezig is, maar dat hebben we niet uitgeprobeerd. Handig is het wel dat de telefoon niet meer uit tas of zak gehaald hoeft te worden.

De Jabra BT325s is regenbestendig en heeft een accu en lader voor 8 uur muziek of spreektijd en 240 uur standby.

Pluspunten Minpunten Conclusie
  • Goed geluid
  • Eenvoudig
  • Muziek speelt door
  • Knipperende led
Een praktisch, eenvoudig te gebruiken headsetje voor het combineren van mp3-speler en telefoon.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Review, Headsets

Tags: jabra