abonneren

Aldi verkoopt 3D Smart tv

Vanaf 18 juli verkoopt de Aldi een 3D tv en Smart tv in één. De prijs is zeer aantrekkelijk, hoewel we wel eerlijk moeten zeggen dat we nog nooit van het merk MTlogic gehoord hebben.

Het 3D tv model dat vanaf 18 juli verkocht wordt bij de Aldi is de MTlogic LE-427118MT. De tv is behalve een 3D tv ook nog eens een Smart tv. Hierdoor is de tv ook gelijk een mediaspeler, beschikt hij over een web browser en is hij uit te breiden met apps.

Aldi 3D tv én Smart tv voor € 699

De MTlogic LE-427118MT is een 42” 3D tv met passieve polarisatietechniek die bij Aldi verkocht wordt voor € 699. Dit is echt een hele scherpe prijs. Bij de tv zijn standaard 4 passieve 3D brillen meegeleverd en een draadloos toetsenbord. De tv is ook uitgerust met wifi en heeft een ingebouwde DVB-T en DVB-C tuner met CI+ kaartslot, werkend met alle Nederlandse providers. 

Aldi 3D tv beperkt leverbaar

Zoals met alle scherpe electra aanbiedingen van Aldi zal de voorraad minimaal zijn. We zijn dan ook benieuwd hoeveel tv's Aldi op voorraad zal hebben. Mocht je één van de gelukkigen zijn die deze tv te pakken heeft weten te krijgen, dan zijn we erg benieuwd naar je ervaringen.

Meer informatie en specificaties van deze Aldi 3D SMart tv kun je hier vinden.

Geschreven door: Gerard Sombroek op

Category: Nieuws, HDTV's

Tags: Smart Tv's, 3d tv's, tv's

Nieuws headlines

Laatste reactie