abonneren

Zo ziet de iPhone 7 er van binnen uit

De website iFixIt.com heeft als een van de eerste sites een complete teardown uitgevoerd van de iPhone 7. Ze hebben het toestel opengemaakt en bekeken welke onderdelen er zijn toegepast. Wat zit er bijvoorbeeld nu op de plek waar bij de vorige modellen een hoofdtelefoonuitgang heeft gezeten?

iFixIt.com is er bijna altijd als een van de eerste bij als er een nieuw apparaat op de markt verschijnt. Dit keer waren ze ook al heel snel met de iPhone 7 en hebben ze het toestel uit elkaar weten te halen.

Het blijkt dat de iPhone 7 redelijk eenvoudig uit elkaar is te halen en dat alle onderdelen ook eenvoudig zijn los te maken. De achterkant van het nieuwe model bevat een scharnier, en aan de schanierzijde zijn aan de binnenkant flatcables gemonteerd die erg kwestbaar zijn.

Hoofdtelefoonaansluiting
De nieuwe iPhone 7 bevat geen aparte 3.5mm audiouitgang meer, muziek luisteren op de analoge manier is er dus niet meer bij, maar opmerkelijk is dat op de plek die had kunnen worden ingenomen door de audiouitgang er nu een stukje plastic dat de audio-invoer van de microfoon moet verbeteren.

Ook zo benieuwd hoe de iPhone 7 er van binnen uit ziet? De complete teardown vind je hier

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Hardware

Tags: Iphone 7, Teardown, Apple

Nieuws headlines

Laatste reactie