abonneren

Workforce DS-30: Epson's eerste mobiele scanner

Epson heeft zijn eerste mobiele scanner voor de zakelijke markt geïntroduceerd: de WorkForce DS-30. Deze draagbare A4-scanner is de eerste van een nieuwe reeks scanners die zakelijke gebruikers, die veel onderweg zijn, in staat moet stellen om papieren documenten zowel op kantoor als daarbuiten snel en gemakkelijk te digitaliseren.

De DS-30 weegt slechts 325 gram en heeft een compact ontwerp. Epson claimt dat het één van de lichtste bedrijfsscanners op de markt is. De scanner kan gemakkelijk vervoerd worden en wordt aangesloten via usb2.0.

De DS-30 wordt geleverd met een softwarepakket voor documentbeheer. Hierin zit Abbyy Fine Reader voor OCR taken en Presto! BizCard 5 voor het beheren van visitekaartjes. Epson levert ook zijn eigen EpsonScan-software mee die de volgende functionaliteit biedt: doorzoekbare PDF, RGB-kleurdropout, automatische skew-correctie, automatische detectie van paginaformaat, beveiligde PDF, tekstverbetering, automatische segmentering van gebieden en het verbergen van perforatiegaatjes. Verder kan van de Epson site gratis Document Capture Pro gedownload worden waarmee ook gescand kan worden naar e-mail, SharePoint, FTP en de welbekende 'cloud'.

De WorkForce DS-30 is verkrijgbaar vanaf januari. De prijs is op dit moment van schrijven nog niet bekend.

Voornaamste kenmerken:

- Draagbare A4-scanner met invoer voor losse vellen voor zakelijk gebruik
- Compacte afmetingen van 276 x 50 x 36,5 mm
- Een van de lichtste bedrijfsscanners van 325 g
- Aansluiting via usb2.0
- Resolutie van maximaal 600 dpi
- Abbyy Fine Reader Sprint Plus meegeleverd
- Presto! BizCard 5 meegeleverd
- Ondersteunt visitekaartjes en plastic kaartjes
- TWAIN- en WIA-driverondersteuning
- ENERGY STAR-certificering voor lager energieverbruik
- Compatibel met pc en Mac

Geschreven door: Gerard Sombroek op

Category: Nieuws, Hardware

Tags: