abonneren

Wat doet Apple op 22 mei?

Het lijkt er op dat Apple op 22 mei een belangrijke aankondiging gaat doen. Het personeel van de Apple-stores moet in de nacht van 21 op 22 mei overwerken.

Alle activiteiten van het personeel in dat weekeinde worden met geheimzinnigheid omgeven. Volgens de geruchten zou de hardware al achter slot en grendel staan opgeslagen. Mobiele telefoons moeten tijdens die avond worden ingeleverd.

Apple-stores 10 jaar
Op 22 mei viert Apple ook het 10 jarige bestaan van de Apple-stores. Maar dat lijkt nu niet direct een aanleiding voor zoveel geheimzinnigheid. Een nieuwe iPhone is momenteel ook niet te verwachten.

MacBook Air
Wel staat er volgens de ingewijden een nieuwe MacBook air aan te komen die verwacht wordt in juni. Zou Apple die al op 22 mei gaan introduceren? Wanneer die ook komt, de nieuwe MacBook Air zal een tweede generatie Intel Core i-processor (SandyBridge) krijgen en in lijn met de andere nieuwe Apple-producten waarschijnlijk een Thunderbolt-aansluiting. Na het weekeinde weten we meer!

Via: BGR

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Hardware

Tags:

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord