abonneren

Trinity is een propellervormige gaming-pc

Hardwarefabrikant CyberPowerPC presenteert vandaag de Trinity, een gaming-pc met een opmerkelijk uiterlijk. Deze heeft geen rechthoekig design maar heeft juist meer iets weg van een propeller.

De Trinity bestaat uit drie delen, zogenaamde 'blades.' Dat is niet alleen zo gedaan om op te vallen. Het idee erachter is dat de componenten niet zo dicht op elkaar gepropt zijn als bij de meeste computers. Daardoor is er extra ruimte voor koeling.

Zo is de videokaart bijvoorbeeld gescheiden van de processoren en het RAM-geheugen, die ook weer gescheiden zijn van de harde schijven en de voeding. De componenten zitten respectievelijk in de Performance Blade, CPU Blade en Storage Blade verstopt.

Configuraties

CyberPowerPC biedt het ruimteschip de gaming-pc aan in drie configuraties. De goedkoopste variant kost circa 890 euro en bestaat uit een AMD A10-7700K-processor, 8 GB DDR3 (1600 MHz) RAM-geheugen, een Nvidia GeForce GTX 750Ti (2 GB)-videokaart en een combinatie van een 120 GB 1 TB SSD.

De duurste versie heeft een Intel Core i7-5820K-processor, 16 GB DDR4 (2400 MHz) RAM-geheugen, een Nvidia GeForce GTX 970 (4 GB)-videokaart en twee harde schijven, een 240 GB SSD en een 2 TB HDD. Deze kost zo'n 1665 euro.

Zelf samenstellen

Wat meer avontuurlijke gamers kunnen daarnaast zelf ook kiezen welke componenten ze in de Trinity willen hebben. Zo kun je bijvoorbeeld bepalen om meer RAM-geheugen in te laten bouwen of een andere processor te laten installeren. De pc wordt geleverd met Windows 8.1.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Hardware

Tags: gaming-pc

Laatste reactie