abonneren

Toshiba Satellite L-serie en P-serie notebooks

Toshiba breidt de Satellite L-serie notebooks uit met twee nieuwe modellen en introduceert de P-serie met twee modellen.

De nieuwe modellen in de Satellite L-notebooklijn hebben verschillende beeldschermformaten (15 en 17 inch) en een rueme keuze aan CPU’s van Intel en AMD. Met een goede prijs-prestatieverhouding zijn de nieuwe Satellites - de L755/L755D en L775/L775D - geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een notebook voor dagelijks gebruik, maar ook voor multimediagebruik. Er zijn diverse configuraties beschikbaar.

De notebooks hebben HD-beeldschermen en een speciaal programma: Resolution+, dat standaard-definitie beeld content omzet naar HD. Via een hdmi-aansluiting kunnen 3D-films op een 3D-tv worden bekeken. Sommige modellen hebben daartoe ook nog 3D-converter aan boord die 2D-beelden kan omzetten naar 3D. De connecitiviteit is goed voorzien met wlan, usb 3.0 en bluetooth 3.0. De L-serie notebooks zijn vanaf april verkrijgbaar de prijs vanaf €799.

De nieuwe Satellite P-serie notebooks zijn volgens Toshiba geschikt voor multimediagebruik, door de veeleisende film- en muziekliefhebbers. Door het toepassen van de tweede generatie Core I7 processoren, Nvidia-graphics en een blu-ray drive met dl-dvd-writer combi met een 17 inch scherm is de Satellite P toegerust voor de fanatieke videofanaten. Ook hier de mogelijkheid 3D-video naar de tv-af te spelen en 2D naar 3D te converteren. De Satellite P-serie komt in twee uitvoeringen en is in mei leverbaar voor een prijs vanaf €1189.

Kijk hier voor onze reviews van andere notebooks.

 

 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Hardware

Tags: