abonneren

Toshiba introduceert de Qosmio X770 gaminglaptop

Toshiba introduceert twee paradepaardjes voor de fanatieke gamers: de Qosmio X770 en de Qosmio X770 3D. Beide notebooks zijn voorzien van de laatste technologische snufjes. De 3D-uitvoering biedt ook nog eens een volwaardige 3D-game-ervaring.

“Met de introductie van de Qosmio X770 komt Toshiba tegemoet aan de steeds hogere eisen die spelfanaten stellen aan gaminglaptops. Deze laptop kan zelfs de meest vergaande gamingtaken aan,” zegt Ronald Ravel, Country Manager van Toshiba Information Systems Benelux.

De machine wordt geleverd met een krachtige tweede generatie Intel Core i quad-core processor en NVIDIA’s nieuwste krachtige graphics. Dit staat garant voor 1080p-beelden van topkwaliteit met spelprestaties die ver uitsteken boven die van de vorige generatie graphics voor laptops.

Daarnaast biedt de Qosmio X770 naar keuze 4, 6 of zelfs 8 GB RAM-geheugen en een briljant 43,9 cm (17,3-inch) HD+-beeldscherm (1600 x 900 pixels).  De processorkracht wordt aangevuld met een Solid State Hybrid 4G Drive met Adaptive Memory-technologie2 die supersnel opstarten mogelijk maakt. Met de HDMI-interface is de laptop eenvoudig aan een groter, extern beeldscherm te koppelen.

PCM heeft de Qosmio X770 3D al gereviewd. Bekijk de review van de Toshiba Qosmio X770 hier. Ook de grafische kaart; de Nvidia Geforce GTX 560 M hebben we al besproken in ons online TestCenter.

 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Hardware

Tags:

Laatste reactie