abonneren

TomTom 'Break Free' GO LIVE 800-serie

TomTom lanceert vandaag de nieuwe GO LIVE 800-serie. Volgens TomTom is daarmee 'connected navigatie' nog toegankelijker. De nieuwe serie wordt geleverd met 1 jaar gratis Live Services, inclusief het bekende HD Traffic.

De TomTom-producten worden nog meer gedifferentieerd met de komst van de TomTom GO LIVE 800-serie. De TomTom Start is niet 'connected', de VIA en GO leveren realtime verkeers- en route-informatie.

De functies van de 800-serie omvatten onder andere: 1 jaar LIVE services, hands-free bellen via bluetooth, 180-graden roterend scherm, betere kaarten, voice control en ingebouwd micro sd-slot. De TomTom GO LIVE 820 heeft een scherm met een grootte van 4.3 inch en de 825 heeft een grootte van 5 inch. De TomTom GO LIVE 820 heeft een adviesprijs van 229,95 euro en de 825 gaat 249,95 euro kosten. Beiden bevatten de volledige kaarten voor Europa en zijn verkrijgbaar vanaf augustus 2011.

 

TomTom Break Free campagne
TomTom lanceert een speciale campagne om mensen te laten zien dat ze met TomTom een heel ander leven tegemoet gaan. 'Break Free' heet de campagne en zal erg geënt zijn op sociale media. Zing je eigen versie van 'I want to Break Free' van Queen, zet het op video en plaats het via de TomTom Facebook online en dan maak je kans op één van de twee Renault's of één van de vijf keer 1000 euro. Je kunt ook met de TomTom app voor Android en iPhone (nog niet in App Store, link volgt) je foto in een videootje plaatsen, een stuk simpeler en ook leuk.

John Cleese heeft speciaal voor deze campagne zes nieuwe comedyfilmpjes gemaakt. Kijk hieronder de eerste:

 

 

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Hardware

Tags: