abonneren

Sony's schattigste speaker is om pols te dragen

Sony brengt in april een schattig speakertje uit in de vorm van de SRS-X11. Deze gekleurde kubus van 6 x 6 x 6 cm is met je mee te dragen via het meegeleverde polsbandje.

De SRS-X11 bezit NFC-technologie. Om je smartphone er aan te koppelen, druk je enkel je toestel tegen de speaker aan. Het draadloos afspelen van je muziek gaat vervolgens via bluetooth. De speaker heeft een vermogen van 10 watt en is te koppelen aan een tweede SRS-X11 voor stereogeluid. Ze komen uit in de kleuren zwart, wit, roze, blauw en rood.

In mei lanceert Sony ook de SRS-X33 uit, als de 20 procent dunnere opvolger van de SRS-X3. Deze heeft een vermogen van 20 watt, heeft stereogeluid en de interne batterij gaat tot 12 uur lang mee. Deze komt uit in zwart, wit, rood en blauw. 

LDAC

Die maand komt ook de SRS-X55 uit. Deze is met 30 watt en 2,1-kanaalssysteem weer wat krachtiger maar gaat ook iets korter mee - 10 uur op een oplaadbeurt. De SRS-X55 komt alleen uit in zwart en wit. Prijzen zijn niet bekend.

Overigens maken de X33 en X55 gebruik van Sony's LDAC-technologie, waarmee er volgens het bedrijf tot drie keer meer data wordt overgedragen via bluetooth voor een beter geluid. Deze techniek wordt ook gebruikt in Sony's 1200 euro kostende NW-ZX2 walkman.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Hardware

Tags: Speakers

Laatste reactie