abonneren

Sony introduceert Cyber-shot WX50 compactcamera

Met de Cyber-shot WX50 heeft Sony een camera met extra hoge gevoeligheid die meer mogelijkheden biedt voor het fotograferen in situaties met weinig licht. De camera is bovendien goed voor 3D-fotografie en HD-video.

Sony weet in het kleine cameraatje een 16,2 megapixel te combineren met een vijfvoudige optische zoom. De gevoeligheid gaat tot maximaal ISO 12800, dat wordt bereikt door verschillende beelden over elkaar te plaatsen. De nieuwste Bionz-processor zorgt voor een snelle reactietijd en beelden met weinig ruis.

De Cyber-shot WX50 voorkomt bewegingsonscherpte door een optische beeldstablisatie te combineren met een elektronische. Deze stabilisatie werkt ook bij hoge zoominstellingen en het maken van HD-video. Zoals steeds meer camera’s zorgt de ‘Superior Auto’-functie voor een automatische sceneherkenning, zodat de camera onder alle omstandigheden de juiste instellingen kiest.

Met deze Sony Cyber-shot maak je eenvoudig panorama-foto’s  zonder enige noodzakelijke nabewerking. Zelfs in het maken van 3D-foto’s wordt voorzien. De Cyber-shot WX50 is vanaf half maart te koop in zwart en zilver voor € 210.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Hardware

Tags: