abonneren

Samsung introduceert betrouwbaarste SD-kaarten ooit

Samsung gaat in Nederland SD-geheugenkaarten verkopen. Als wereldwijdemarktleider in geheugenchips verwacht Samsung eind volgend jaar in Nederland tot de top 3-aanbieders van SD-geheugenkaarten te behoren.

Om dat te bereiken, brengt Samsung een serie toekomstbestendige SD-geheugenkaarten uit die sneller en betrouwbaarder zijn dan ooit, aldus Samsung.

De Samsung SD-kaarten zijn schok-, water- en mageet-proef. Dat betekent dat je zonder problemen met de auto over de geheugenkaart heen kunt rijden, ‘m kunt wassen in de wasmachine of de kaart op je speakers in de huiskamer kunt leggen. De data op je Samsung SD-geheugenkaart blijft behouden.

Samsung brengt twee lijnen SD- en Micro SD-kaarten uit: de Essential- en de Plus-lijn. De geheugenkaarten uit de Plus-lijn zijn sneller dan de geheugenkaarten uit de Essential-lijn met een doorvoersnelheid van maximaal 24 Mbps. De kaarten uit de Plus-lijn zijn ontwikkeld voor toepassingen die hoge doorvoersnelheden vragen, zoals fotograferen in hoge resolutie en het opnemen en afspelen van Full HD video’s.

Al sinds 1992 is Samsung wereldwijd nummer 1 in geheugencomponenten. De betrouwbare Samsung SD-geheugenkaarten ondersteunen Full HD-video en bieden de hoogste snelheid in hun klasse.

Samsung SD- en Micro SD-kaarten zijn verkrijgbaar met een opslagcapaciteit van 2 GB tot en met 32 GB en zijn te koop vanaf  € 5,95

Zie hier een impressie hoe Samsung geheugenkaarten test:

 

Bron: Samsung

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Hardware

Tags:

Laatste reactie