abonneren

Samsung Central Station: Monitor met slim dockingstation

Met Central Station heeft Samsung een monitor met een dockingstation in één apparaat gecombineerd. Het Central Station verlost je van gedoe met kabels en instellingen. Bij binnenkomst herkent de Central Station je notebook en legt direct verbinding.

Zo  kun je meteen op het display aan het werk, zonder dat er nog kabels moeten worden aangesloten of instellingen veranderd. De communicatie verloopt via een wifi-verbinding.

De nieuwe ultra portable notebook 9-serie van Samsung,  past naadloos bij de Samsung Central Station. Met een gewicht van 1,3 kilo en een dikte van 16,3 millimeter is het 13 inch notebook makkelijk mee te nemen. De buitenzijde van het notebook is van duralumin. Dit is een lichtgewicht materiaal uit de luchtvaartindustrie dat twee keer zo sterk is als aluminium.

De Central Station monitor is beschikbaar in een 23 of 27 inch uitvoering en hebben een met leds verlicht scherm met 1920x1080 pixels. Ook zijn er twee usb 2.0-,  twee usb  3.0-aansluitingen en een hdmi-aansluiting.

De Samsung notebooks uit de 9-serie zijn begin april verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van € 1.599. De Samsung Central Station komt half april uit voor de prijs vanaf € 359.

 

 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Hardware

Tags: