abonneren

Ontwikkeling Lily-drone gestaakt

De ontwikkeling van de Lily-drone is gestaakt. Tijdens de onthulling in 2015 viel deze nog op vanwege de mogelijkheid om uit zichzelf zijn eigenaar te achtervolgen. Dit door middel van een tracking device.

Een dergelijke 'follow me'-modus is nu niet nieuw meer. Recente Phantom-drones van DJI bieden de optie bijvoorbeeld ook aan. Tracking vindt plaats door middel van het GPS-signaal in een gekoppelde smartphone.

Succesvolle campagne

Lily Robotics haalde desondanks 34 miljoen dollar op in crowdfunding en pre-order. Lily zou verkocht worden voor 399 dollar.

De makers verklaren nu de financiering voor het ontwikkelen en verschepen van de drones niet rond te kunnen krijgen. Daarom worden verdere plannen gestaakt en komt er ook een einde aan Lily Robotics, de startup stopt ermee.

Wie Lily reeds gekocht heeft, krijgt zijn geld terug.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Hardware

Tags: Drone, Lily

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord