Microsoft komt met nieuwe Surface Book i7 - Video

Microsoft komt met een nieuwe Surface Book. De nieuwe versie krijgt een snellere processor en een betere grafische chip. Dat heeft het bedrijf vandaag bekend gemaakt op het October Event.

Microrosft brengt een nieuwe versie van uit van de hybride laptop Surface Book. De nieuwe versie die Microsoft op het October Event lanceerde, krijgt een snellere processor en een betere grafische chip. Volgens Microsoft kun je met de  nieuwe Surface Book i7 zo'n 30 procent langer werken, de acu is goed genoeg voor 16 uur werken. 

Nieuwe GPU

De nieuwe Surface Book i7 krijgt een betere grafische processor, namelijk een  Nvidia GeForce GTX 965M. De vorige Surface Book had nog een GTX 940M. Hierdoor is het apparaat volgens Microsoft twee keer zo snel geworden ten opzichte van het vorige model. Microsoft claimt zelfs dat de Surface Book i7 twee keer zo snel is ale een MacoBook Pro.

Prijs

De prijs van de nieuwe Surface Book i7 ligt op 2399 dollar. Of en wanneer de twee-in-ee-laptop n naar Nederland komt, heeft Microsoft nog niet bekend gemaakt. 

Bekijk hier een video van de mogelijkheden van de Surface Book i7:

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Hardware

Tags: surface, book