abonneren

Nieuwe Sony Walkman laadt razendsnel op

Hoewel de meeste mensen tegenwoordig hun muziek beluisteren op de smartphone, blijft Sony geloven in de 'gewone' mp3-speler. Sony brengt binnenkort dan ook de nieuwe walkman uit De Walkman B170 is een mp3-speler van slechts 28 gram die voorzien is van eigen usb-plug.


De Walkman B170 is voorzien van een LED-lampje die knippert op de maat van de muziek. Volgens Sony laadt de speler enorm snel op: een laadbeurt van slechts 3 minuten is goed voor 90 minuten muziek. Een volledig opgeladen batterij zorgt volgens Sony voor 18 uur muziek.

Een grappige nieuwe functie in deze speler is de ZAPPIN-zoektechnologie. Hiermee wordt de persoonlijke muziekcollectie gescand en een fragment van elke track afgespeeld. Hoor je een track die je bevalt, dan druk je nog een keer op de 'zap'-knop om het hele liedje af te spelen.

Tevens beschikt de Walkman B170 over een ingebouwde equalizer en voice-recording. De Walkman B170 is verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw, rood en roze. Vanaf maart is hij beschikbaar in 2 GB voor 45 euro en 4 GB voor 55 euro.

Geschreven door: Gerard Sombroek op

Category: Nieuws, Hardware

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie