abonneren

Nieuwe multifunctionele printers van Canon

Canon introduceert vandaag een zestal nieuwe multifunctionele inkjet-printers in de Pixma-lijn.

DePixma  MG6250 en MG8250 zijn multifunctionele printers met zeskleuren inktsysteem waarmee zowel uitstekende fotoafdrukken als gestoken tekstafdrukken gemaakt kunnen worden. Het zijn Canons meest geavanceerde printers, bedoeld voor de serieuze fotografen. De printers kunnen scannen, printen en kopiëren. De printers beschikken over wifi voor het draadloos printen, via Google Cloud Print zelfs vanaf online internet apparaten als de mobiele telefoon. De printers worden geleverd met Canons fotoprint-software waarmee uit filmopnamen prints gemaakt kunnen worden. Ook is er een Photoshop-plugin om foto’s eenvoudig af te drukken.

De MG8250 heeft een iets groter display dan de MG 6250 en de mogelijkheid om transparaten (dia’s) te scannen. MG 6250 is voor € 179 en de MG 8250 voor €319 vanaf september verkrijgbaar.

Vijf kleuren All-in-One
De Pixma MG5350 is de opvolger van de MG5250. Het is de meest complete multifunctionele printer met Canons Fine 1 pl printtechnologie en vijf gescheiden inktcartridges. Met de MG5350 kun je printen, scannen en kopiëren. Foto’s printen en cd’s bedrukken doet hij ook net als dubbelzijdige documenten afdrukken. De MG5350 heeft een 7,5 cm tft-scherm voor de bediening en het previewen van foto’s. De printer beschikt ook over een ingebouwde Wifi-voorziening die het online printen vanaf iedere locatie mogelijk maakt dankzij Pixma Cloud Link.
De Canon Pixma MG5350 is vanaf september verkrijgbaar voor €129.

De Pixma iP4950 is de opvolger van de iP4850.  Het is een multifunctionele fotoprinter die ook dubbbelzijdige documenten en cd’s kan printen, scannen en kopieren. De printer gebuikt Canons 5 kleuren Fine-printsysteem met 1 pl inktdruppels en gescheiden inktcartridges. De Canon Pixma iP4950 is verkrijgbaar vanaf september voor €85,95

Budgetprinters
Pixma MG2150 en MG3150 zijn Canons instapprinters bedoeld voor gebruikers die niet erg veel printen en beschikken over een beperkt budget. Beide printers zijn multifunctionele printers voor scannen, printen en kopiëren. De printers gebruiken de verbeterde gecombineerde inktcartridges van Canon met de 2 pl Fine printtechnologie die nu ook in een groter formaat verkrijgbaar zijn. De printers zijn compacter dan hun voorgangers. De printers printen zowel foto’s als documenten de MG3150 is iets sneller dan de MG2150. De Pixma budget-printers zijn er vanaf oktober. De MG2150 voor €49 en de MG3150 voor €69.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Hardware

Tags: