Nieuwe kunstzinnige designs van Logitech

Logitech heeft zijn lijn aan kunstzinnige randapparatuur uitgebreid. Speciaal voor hen waarvoor design belangrijker is dan functionaliteit heeft Logitech al geruime tijd muizen, toetsenborden en webcams met kleurrijke ontwerpen. Een nieuwe toevoeging hieraan is de Global Graffiti Collection.

Logitech introduceert een nieuwe lijn van muizen, toetsenborden en webcams met Graffiti design. De gebruikte kleuren en patronen zijn volgens Logitech een mix van wereldwijde trends en lokale invloeden.

Op elkaar afgestemde designs

De Logitech Global Graffiti Collection bestaat uit webcams, muizen en toetsenborden met surrealistische patronen. Hoewel de diverse ontwerpen binnen de collectie duidelijk van elkaar verschillen, zijn ze volgens Logitech wel met elkaar verbonden waardoor ze ‘design-verantwoord’ onderling met elkaar gecombineerd kunnen worden.

Global Graffiti Collection prijs en beschikbaarheid

De computeraccessoires uit de Logitech Global Graffiti Collection zijn naar verwachting vanaf juni te koop voor een adviesprijs variërend van 19,99 euro tot 29,99 euro. Enkele ontwerpen zijn alleen verkrijgbaar als ‘Limited Edition’. Voor meer informatie ga je naar www.logitech.com.

Geschreven door: Gerard Sombroek op

Category: Nieuws, Hardware

Tags: design, Webcams, muizen, keyboards, Randapparatuur