abonneren

Nieuwe HP Pavilion G-serie

HP heeft een vernieuwing van haar Pavilion G-serie aangekondigd. Twee nieuwe notebooks zullen HP's gelederen versterken, namelijk de Pavilion g6 en de g7.

Design is een belangrijk element bij deze nieuwe notebooks. Zo bevatten ze ronde zachte hoeken, is het voorzien van chroomstrips en is het notebook verkrijgbaar in drie kleuren: 'Sparkling Black', 'Winter Blue' en 'Ruby Red'. Ook het toetsenbord en touchpad zijn voorzien van een 'curved'-design. Het toetsenbord is voorzien van een numeriek eiland.

Concrete specificaties heeft HP nog niet gemeld. Wel zal het notebook voorzien zijn van een geïntegreerde webcam, Dolby Advanced Audio, Altec Lansing speakers en usb3.0. Ook zal het notebook voorzien zijn van HP's CoolSense technologie. Deze technologie zorgt er volgens HP's eigen zeggen voor dat de processor koel blijft, ook tijdens zware bewerkingen. Ook zijn de nieuwe g6 en g7 notebooks uitgerust met HP ProtectSmart, dat de harde schijf moet beschermen tegen zware schokken.

De nieuwe notebooks zullen naar verwachting in april of mei beschikbaar zijn. De verwachte verkoopprijs zal beginnen bij 449 euro.

Geschreven door: Gerard Sombroek op

Category: Nieuws, Hardware

Tags: Notebooks