abonneren

Nieuw geluid uit Asus N-serie laptops

Asus introduceert twee laptops in de N-serie die de geluidskwaliteit van notebooks naar een nieuw niveau moeten tillen, aldus Asus.

De N55 en N75 zijn voorzien met samen met Bang & Olufsen ICEpower ontwikkelde SonicMaster-technologie. Deze technologie staat garant voor een grote geluidsbereik en een natuurlijker geluid. Voor de optimale geluidskwaliteit worden de notebooks geleverd met een externe subwoofer. De notebooks zijn stijlvol ontworpen door de ontwerper David Lewis, die ook ontwerpen verzorgde voor Bang & Olufsen en al eerder het  Asus paradepaardje de NX90 ontwierp.

Intern zit het ook wel goed met de tweede generatie Intel Core i-processoren, Nvidia Geforce GT555M graphics en snelle usb 3.0 aansluiting. De N-serie notebooks beschikt over instant-on waarmee binnen 2 seconden gewerkt kan worden vanuit standby. Efficiënt energiebeheer zorgt er voor dat het notebook tot 15 dagen standby kan staan. De Nvidia Optimus-technologie schakelt tussen de interne graphics of de krachtige Nvidia grafische chip naar behoefte.

Het belangrijkste verschil tussen de N55 en N75 is het beeldschermformaat van respectievelijk 15,6 of 17,3 inch. De laptops worden geleverd met Windows 7 in 64-bitsuitvoering.

De Asus N55 en N75 zijn in september verkrijgbaar. Afhankelijk van de uitvoering vanaf € 999 tot € 1349.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Hardware

Tags: