abonneren

Motorola brengt Razr in Android-uitvoering

Met de Droid Razr poetst Motorola een oud en populair toestelmerk op. De Droid Razr is een moderne smartphone met Android in een bijzonder slanke uitvoering.

De timing van de presentatie van dit nieuwe Android-toestel is op zijn minst opmerkelijk te noemen. Nu Google met Samsung de nieuwe Galaxy Nexus aankondigt met Android 4.0, presenteert Motorola een in veel opzichten vergelijkbaar toestel, dat nog voorzien is van Android 2.3.5. Nu is het er nog niet, en een upgrade naar Android 4.0 wordt wel verwacht al was het maar omdat Google eigenaar is van Motorola.

De Razr krijgt een 4,3 inch super amoled scherm met 960 x 540 pixels. Een 1,2 GHz dualcore processor met 1 GB ramgeheugen vast genoeg voor goede prestaties. Motorola gebruikt een 8 MP camera, uiteraard geschikt voor full-hd video. Er komt een LTE (4G) een 3G-versie. Bijzonder is de geringe dikte. Met 7,1 mm mag het het dunste Android toestel tot nu toe genoemd worden. Ook over het gewicht van 127 gram hoef je je niet druk te maken.

De Droid Razr zal in november bij de Amerikaanse provider Verizon verkrijgbaar worden. Rond die tijd moet er in Europa ook een Europese variant komen. Of dat ook in Nederland zal zijn is de vraag, omdat Motorola niet erg actief is bij ons. Waarschijnlijk zal het toestel wel via webshops verkrijgbaar zijn.

Zie ook het introductiefilmpje:

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Hardware

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie