Microsoft levert Surface Studio-pc's eerder uit

Microsoft is eerder begonnen met het uitleveren van haar nieuwe krachtige Surface Studio-computers. Het was de bedoeling om de nieuwe computer pas halverwege december uit te leveren.

De nieuwe Surface Studio kon al enige tijd in pre-order worden besteld, maar Microsoft vertelde klanten dat ze tot halverwege december moesten wachten voordat ze de desktop-pc zouden ontvangen. Het blijkt nu dat Microsoft nu al begint met het leveren van de eerste modellen. Gebruikers die nu echter een Surface Studio bestellen, moeten alsnog wachten: die apparaten worden waarschijnlijk pas begin 2017 naar klanten verscheept. Microsoft heeft nu ook een speciale helpdesk geopend waar klanten met vragen over de Surface Studio terecht kunnen.

Nederland

De pre-orders die worden uitgerold gelden alleen in de Verenigde Staten. De Surface Studio is in Nederland voorlopig nog niet te koop, het is nog niet bekend wanneer Microsoft de Surface Studio in Europa gaat uitbrengen.

Surface Studio

De Surface Studio is de krachtige desktop-pc van Microsoft, die in de goedkoopste configuratie 3000 dollar kost. De duurste variant - met een Intel Core i7-processor, 32 GB werkgeheugen en 2TB opslag, kost 4100 dollar. Kopers krijgen daar dan wel een gratis Suface Dial bij, die los 99 dollar kost.

Bron: The Verge

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Hardware

Tags: surface, studio