Logitech introduceert lichte gaming keyboard G410

Logitech komt in oktober met een nieuwe gaming keyboard op de markt, de G410 Atlas Spectrum TKL. Deze is lichter dan gebruikelijk, mede doordat het numerieke gedeelte ontbreekt.

De G410 is daardoor gemakkelijker mee te nemen, bijvoorbeeld naar LAN-evenementen. Het toetsenbord weegt nog geen kilo en is zodoende ongeveer de helft lichter dan de G910.

Sneller

Volgens Logitech reageren de toetsen 25 procent sneller dan andere mechanische toetsenborden en gaan ze tot 40 procent langer mee, omdat ze gebouwd zijn om 70 miljoen toetsaanslagen aan te kunnen.

Net zoals de soortgelijke gaming-toetsenborden van Logitech, zijn de toetsen ook hier zelf van een kleurtje te voorzien. Er zijn meer dan 16,8 miljoen verschillende kleuren beschikbaar. 

Smartphone-houder

Ook heeft het keyboard een houder, waar een smartphone in past. Die is toegevoegd met de Logitech Arx Control-app in het achterhoofd, waar informatie uit games op af te lezen is.

Tot slot is de G410 nog te synchroniseren met gaming-muizen als de G303 en headsets als de G633. Het toetsenbord kost 149 euro.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Hardware

Tags: toetsenbord, logitech