Lexmark Genesis S815, slimme en snelle all-in-one

Met de Genesis S815 introduceert Lexmark een nieuwe 4 in 1 all-in-one inkjet printer die hoge printkwaliteit combineert met een fraai modern ontwerp dat weinig ruimte inneemt.

De printer ziet er in eerste instantie een beetje vreemd vormgegeven uit. Dat komt door zijn verticale bouw waarbij de glasplaat van de scanner verticaal staat. Bijzonder is vooral de toegepaste scantechnologie die is afgeleid van de veel grotere scanners en all-in-ones. Lexmark noemt dit Flash Scan. De scanner werkt met een ingebouwde digitale camera die in een keer het hele beeld opneemt. Niet langer zoals gebruikelijk bij de compacte scanners met een traag bewegende scansensor onder de glasplaat. Het scannen gaat met deze Flash Scan flitsend snel, in drie seconden per pagina.

De all-in-one bevat een van Lexmark vertrouwde inkjet-kleuren-printer. Dankzij wifi is het apparaat eenvoudig via het netwerk te gebruiken. Ook heeft de Lexmark een verbinding met internet zodat scanresultaten met Lexmarks ‘Smart Solutions’ rechtstreeks op internet gebruikt kunnen worden. Voor de bediening heeft De Genesis een lcd-touchschermpaneeltje.

Lexmark richt zich met Genesis S815 vooral op de mkb/soho-gebruiker. De Genesis is al beschikbaar en kost €399.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Hardware

Tags: