abonneren

HP komt met Pavilion H9 Phoenix game-pc

HP introduceert met de Pavilion H9 Phoenix zijn eerste game-pc in Nederland. De H9 Phoenix is de krachtigste consumenten-pc van HP.

De pc is volgens HP speciaal ontwikkeld voor toepassingen die hoge prestaties vereisen, zoals mediabewerking en gaming. De PC heeft een fraaie moderne look met rode lichteffecten.

De HP Pavilion H9 Phoenix heeft over DDR3-ramheugen tot 16GB en Inte Core i7-processors die multitasken met verschillende programma’s mogelijk maken, zoals het spelen van games en het gebruiken van high-definition video- en fotosoftware. De 600W Power Supply kan alle zware processors en grafische kaarten tot 250W aan. Zo behoort de Nvidia GTX 580, of de AMD HD7950 tot de mogelijkheden. Verder zal er ook een uitvoering komen met naast een traditionele harde schijf ook een Solid State Drive heeft.

De pc beschikt ook Beats Audio van Dr. Dre wat voor een verbeterde geluidskwaliteit moet zorgen. De HP Pavilion H9 Phoenix krijgt standaard een essentieel softwarepakket mee met onder andere Office Starter en Norton Internet Security.

De HP Pavilion H9 Phoenix komt in maart voor een prijs vanaf € 1199.

Zie onderstaand promofilmpje:

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Hardware

Tags: