abonneren

HP ePrint ondersteunt Google Cloud Print

Alle HP-printers met ePrint zijn vanaf nu geschikt om documenten af te drukken vanuit Google Cloud Print. Dit kan vanaf iedere computer of smartphone die een internetverbinding heeft.

Dit geldt voor alle Google apps die geschikt zijn voor de Google Cloud Print-functionaliteit. Google Cloud apps zijn bijvoorbeeld Gmail for Mobile, Google Docs for Mobile, en Chrome OS. Met deze apps kan iedereen eenvoudig printopdrachten veilig versturen naar een HP ePrint-printer. Het unieke e-mailadres van de printer moet hiertoe gekoppeld worden aan het Google Gmail-account van de gebruiker. In de toekomst zullen ook andere apps gebruik kunnen maken van Google Cloud Print. De ePrint-functie maakt het printen via internet en apps voor mobiele telefoons heel eenvoudig en snel. Er hoeft geen extra software voor te worden geïnstalleerd. Printerdrivers en verbindingen met een pc zijn niet nodig. 
Meer informatie over HP ePrint is beschikbaar op www.hp.nl/ePrintCenter

 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Hardware

Tags:

Nieuws headlines

donderdag 25 januari

dinsdag 16 januari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord