abonneren

Handschoenen voor je touchscreen

Internetondernemer Jonathan Hogervorst (17 jaar) uit Assen heeft touchscreen-handschoenen verkrijgbaar gemaakt in Nederland: de Touch-Glove.

De Touch-Glove heeft geleidende vezels in de vingertoppen zitten waardoor een touchscreen van smartphone of tablet de aanraking herkent alsof het een gewone vinger is. Normale handschoenen werken doorgaans niet op touchscreens omdat deze schermen alleen reageren op de elektrische lading van het menselijk lichaam.

De geleidende vezels in de Touch-Glove geven de elektrische lading van het menselijk lichaam door waardoor een touch-screen gewoon met de handschoen bediend kan worden.

Jonathan heeft besloten de Touch-Glove te importeren in Nederland omdat het buiten kouder begon te worden en hij toch gewoon buiten zijn smartphone en tablet wilde blijven bedienen. Speciale handschoenen die touchscreens kunnen bedienen waren lastig verkrijgbaar in Nederland en daarom heeft Jonathan besloten deze handschoenen te importeren.

De handschoenen zijn te koop voor een adviesprijs van € 17,95 op www.touch-glove.nl , maar momenteel loopt er een decemberaanbieding waardoor deze handschoenen per set € 14,95 kosten.

Mocht je dit teveel geld vinden of ben je in een creatieve bui, dan kun je ook zelf je handschoenen geschikt maken voor touch-screens. Onderstaand Youtube filmpje laat zien hoe.

 

Bron: Computable

Geschreven door: Gerard Sombroek op

Category: Nieuws, Hardware

Tags: