abonneren

Gigaset introduceert thuistelefoon met touchscherm

Met de Gigaset SL910 introduceert Gigaset de eerste touchschermtelefoons voor thuis. Met een 3,2 inch capacitief touchscherm krijg je dezelfde gebruikservaring die we kennen van smartphones en tablets.

De Gigaset SL910 is een dect-toestel met volledige touch-bediening. Hiermee wordt bellen of gebeld worden nog makkelijker. Met intuïtieve bewegingen scrollen door het adresboek, foto’s of de belgeschiedenis, het kan allemaal met dit toestel. Het apparaat is plat en strak ontworpen met een gepolijst metalen oppervlak.

Het toestel kan worden gepersonaliseerd met een eigen foto en ringtone. Je kunt zelf bepalen wat het scherm in standby-modus toont. Zo kunnen maximaal 3,5 MB aan foto’s als screensaver worden vertoond. Ook kunnen foto’s worden gekoppeld aan contactpersonen.

Het toestel beschikt ook over uitstekende handsfree geluidskwaliteit die kan worden aangepast aan de omgevingsomstandigheden.

De Gigaset SL910 is vanaf oktober verkrijgbaar voor € 179. In november komt er ook een versie met een ingebouwd antwoordapparaat en een los extra toestel.

 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Hardware

Tags: