Fujitsu Stylistic Q550 slate tablet-pc

Fujitsu komt met een nieuwe slate-tablet voor zakelijk gebruik, voorzien van Windows 7. Dankzij een energiezuinige Atom-processor is deze tablet goed voor batterijduur van een werkdag .

Fujitsu maakt al  heel lang tablet-pc’s en heeft hiermee dan ook een enorme ervaring. Dit resulteert in deze fraaie en degelijke tablet die een 10 inch touchscherm combineert met een optionele drukgevoelige penbediening. Dit combineert het beste van twee werelden. Het apparaat detecteert zelf wanneer de pen gebruikt wordt. Met de pen kan met de hand worden geschreven terwijl de hand op het scherm rust zonder dat dit voor verstoring zorgt.

De Oak Trail Z670 Atom processor gebruikt niet meer dan 3 Watt. De Stylistic Q550 heeft een verwisselbare  accu en het apparaat weegt niet meer dan 1,5 kg. Er is een camera aan voor-en achterkant. Voor de netwerkcommuncatie zorgen wifi, bluetooth en 3G.

De Stylistic Q550 zal te zien zijn op de Cebit 2011 van 1 tot 5 maart in Hannover. De Stylistic zal in verschillende uitvoeringen uitkomen voor een prijs vanaf €700.


 

 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Hardware

Tags: