Eerste 180-graden beveiligingscamera van D-Link

D-Link komt naar eigen zeggen als eerste ter wereld met een draadloze camera voor consumenten, die is voorzien van een 180-graden lens. Hierdoor is het niet meer nodig om de camera te draaien, maar kan vanuit een enkel zicht een hele ruimte bekeken worden.

De D-Link Wide Eye HD 180 Panorama Camera kun je een gehele ruimte in een keer bekijken. Traditionele camera's met een pan en tilt-functie kunnen maximaal 130 graden draaien. Bovendien neemt het draaien van een conventionele camera tijd in beslag, terwijl er in dat moment natuurlijk vanalles in de ruimte kan gebeuren zonder dat zo'n camera dit snel kan oppikken.

Met de Wide Eye HD camera komt de 180-graden functionaliteit nu ook beschikbaar voor thuis. Voor bedrijven bestaan al langer dergelijke camera's, maar die zijn ook behoorlijk aan de prijs.

De D-Link Wide Eye HD camera kan beelden opnemen in 720P-resolutie, kan overweg met de nieuwste 802.11ac-standaard en heeft beweging- en geluidsdetectie. IR-led's zorgen ervoor dat je ook in het donker beelden kunt opnemen. Met de meegeleverde 16 GB micro-sd-kaart kunnen opnamen direc op de camera opgeslagen worden, maar het is ook mogelijk om beelden in de D-Link0-cloudomgeving op te slaan.

De D-Link Wide Eye HD Panorama Camera (DCS-960L) is vanaf mei verkrijgbaar voor € 199,-

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Hardware

Tags: d-link, mwc2016