abonneren

Dell Vostro nu met Sandy-Bridge

Dell is vernieuwt voortvarend zijn laptopaanbod met systemen die voorzien zijn van Intels tweede generatie Core i-processoren. Vandaag is de Vostro 3000-serie aan de beurt.

De nieuwe Vostro-serie notebooks bedoeld voor zakelijke gebruik, zijn er in 13, 14, 15 en 17 inch uitvoering met nieuwe Sandy-Bridge processoren. Nieuw zijn  naast een aangepast uiterlijk de SRS Premiun Voice Pro-software die de kwaliteit van een spraakverbinding verbetert  en zo het samenwerken bevordert. Ook hebben de nieuw Vostro’s een usb 3.0-aansluiting en bluetooth 3.0.  er is al een Dell Vostro vanaf €570.

Ook de Inspiron R-notebooks worden vernieuwd, en kunnen nu ook met de nieuwe Core i processoren geleverd worden. Bijzonder aan de nieuwe Inspiron notebooks is dat er extra afklikbare covers voor aangeschaft kunnen worden. Zo verander je snel het uiterlijk van je Notebook. De XPS 15 en 17 laptops en de Alienware laptops worden van de nieuwe Intel-processoren voorzien. Voor de liefhebber heeft Dell in april nog een nieuw ultra-dun notebook op het programma staan.

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Hardware

Tags: