abonneren

Canon P-215: portable scanner met usb3.0

Canon lanceert vandaag officieel zijn nieuwste portable scanner voor de zakelijke en kleinzakelijke markt: de P-215. De P-215 is de opvolger van de P-150, de eerste portable scanner van Canon.

Heel veel is er niet veranderd ten opzichte van het vorige model. De kleur is veranderd van glanzend zwart naar mat zwart en de middenrand is van een zilveren kleur voorzien. Gelukkig is niet alleen de kleursamenstelling vernieuwd, maar zijn er ook enige technische verbeteringen.

De Canon P-215 ondersteunt usb3.0 waardoor het apparaat optimaal kan draaien op één (usb3.0) poort en is de dubbelzijdige scanner nu ook voorzien van een apart invoerslot voor visitekaartjes. De documentfeeder die op deze scanner zit, is niet nieuw, maar wel ontzettend handig. Ook omdat je met behulp van deze feeder meerdere documenten kan inscannen, ook visitekaartjes.

Meegeleverde OCR-software zorgt ervoor dat documenten als tekst opgeslagen kunnen worden en visitekaartjes kunnen zelfs in Outlook geïmporteerd worden. Nieuw is de Google Docs Scan plugin. Met deze software kun je documenten inscannen en direct uploaden naar Google Docs.

De P-215 heeft een adviesprijs van € 299.

Geschreven door: Gerard Sombroek op

Category: Nieuws, Hardware

Tags: