}
abonneren

Apple toont per abuis nieuwste MacBook Pro

We moeten nog even wachten tot donderdag wanneer Apple officieel haar nieuwe producten aankondigt, maar in de nieuwste versie van MacOS zijn echter al screenshots opgenomen van de nieuwe MacBook Pro.

Maandag verscheen een nieuwe update van MacOS 12.1 (Sierra 10.12.1), waarin een aantal verborgen screenshots van de betaaldienst Apple Pay zijn opgenomen. Op die afbeeldingen is volgens de website MacRumors de nieuwe MacBook Pro te zien. Zo is er een OLED-aanraakscherm uit op te maken, en is op het keyboard te zien dat de functie Touch ID is geïntegreerd.

Dat zijn allemaal onderdelen waar al een tijd lang geruchten de ronde over doen, en die ook in de komende MacBook Pro geïntegreerd zouden zijn. Ook opvallend: de nieuwe 13 inch MacBook Pro heeft aan beide zijkanten van het toetsenbord geïntegreerde speakers.

Apple heeft aankomende donderdag een live-event, waarin de nieuwe producten - waaronder de MacBook Pro - zullen worden getoond. Ook een nieuwe Macobook Air zal dan het daglicht zien, evenals nieuwe iMacs.

Geschreven door: Redactie PCM op

Category: Nieuws, Hardware

Tags: Apple, Imac, macboo

Laatste Vacatures

Uitgelicht: Technisch Applicatiebeheerder - CGI