abonneren

Apple grote winnaar PCM Awards

De afgelopen maanden brachten ruim 5000 lezers van PCM – het oudste én beste computertijdschrift van Nederland – hun stem uit voor de PCM Awards. Grote winnaar bleek Apple. Het bedrijf wist maar liefst vier PCM Awards in de wacht te slepen, waaronder die van Beste Merk.

Dit jaar organiseerde computertijdschrift PCM voor de eerste keer de PCM Awards. Via de website www.pcmweb.nl brachten duizenden lezers van PCM en bezoekers van PCMweb hun stem uit. In maar liefst 33 categorieën stemden computer-gebruikers op hun favoriete merken. Welke merken blinken uit in kwaliteit, functionaliteit en aantrekkelijkheid?

Apple komt uit de bus als grote winnaar van de PCM Awards: het bedrijf wint niet alleen de Award voor het Beste Merk, het gaat ook naar huis met de Awards voor Beste Digitale Mediaspeler, Beste Notebook en Beste Tablet.

Deze einduitslag sluit goed aan op het bericht dat onderzoeksbureau Millward Brown begin deze maand naar buiten bracht: in de top 100 van waardevolste merken is Google na vier jaar ingehaald door Apple.

Andere merken die meerdere Awards in ontvangst mochten nemen:

  • Asus: Beste Grafische kaart & Beste Moederbord
  • Canon: Beste Digitale Fotocamera & Beste Fotoprinter
  • Hewlett Packard: Beste All-in-one-printer & Beste Desktopcomputer
  • Logitech: Beste Speakers & Beste Toetsenbord/muis
  • Sitecom: Beste Draadloze netwerkoplossing & Beste Streaming mediaspeler
  • Strato: Beste Online opslag & Beste Webhosting
  • Western Digital: Beste Externe harde schijf & Beste Interne harde schijf

De felbegeerde Awards werden gisteravond 19 mei uitgereikt tijdens een feestelijke presentatie in tweesterrenrestaurant de Bokkedoorns in Overveen.

Ook je stem uitgebracht? Kijk dan hier om te zien of je in de prijzen bent gevallen

 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Hardware

Tags: