abonneren

Amazon Android-tablet heet Kindle Fire

Amazon introduceert zijn eigen Android-tablet onder de naam Kindle Fire. Gelijk kondigt Amazon eengoedkopere Kindle e-reader aan met een e-ink-scherm.
De Fire heeft een 7 inch touchscherm en lijkt een beetje opde BlackBerry Playbook. Amazon gebruikt
een eigen aangepaste versie van Android die uiterlijk weinig meer met Android van doen heeft. Ook
heeft Amazon een eigen App-store waar apps speciaal voor de Fire verkrijgbaar zijn. Uiteraard is de Kindle Fire ook voorzien van de Kindle reader software.
 
De Fire is een eenvoudige tablet met een 7 inch ips-scherm. Hij heeft geen 3G, geen camera‚Äôs en geen microfoon. De Kindle Fire heeft een dualcore processor van Texas Instruments  en wifi en gaat $199 kosten.
 
Amazon introduceert op de Kindle Fire ook een eigen webbrowser Silk. De Silk browser maakt om het online bekijken van media te versnellen gebruik van de netwerkverbinding met  de eigen clouddienst. Amazon heeft voor zijn clouddienst een snelle verbinding met internet, die met de Silk-browser voor een snelle benadering van de content kan zorgen.
 
Bekijk de video van de Silk browser:

 
Voor de liefhebbers van een e-reader met een e-inkscherm  introduceert Amazon gelijk een goedkopere Kindle Touch. De nieuwe reader heeft een touchscherm en is met of zonder 3G verkrijgbaar. Er is ook een versie zonder touchscherm. De Kindle Touch gaat $149, $99 of $79 kosten.
 
Zie het reclamefilmpje voor nieuwe Kindle:
 
 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Hardware

Tags:

Laatste Vacatures