abonneren

Acer Iconia Tab A500 nu beschikbaar

De Android-tablet van Acer: Iconia Tab A500 is vanaf vandaag leverbaar. Hiermee is de Acer-tablet het eerste tablet in Nederland met Android 3.0 / Honeycomb.

In ons eerdere bericht over de aanbieding van Scheer en Foppen, noemden we nog de oorspronkelijk door Acer gepubliceerde datum van 4 mei. Acer heeft er nu voor gekozen het tablet vandaag al te gaan leveren.

De Iconia Tab A500 heeft een 10,1-inch beeldscherm met een resolutie van 1200 x 800 pixels. Acer heeft Android 3.0 uitgebreid met een eigen gebruikersinterface. De tablet bevat een dualcore Tegra 2 processor, krachtig genoeg voor 1080p-videoweergave, via een HDMI-poort is full-hd te bekijken op een groot beeldscherm. Volgens Acer is de Iconia ook geschikt voor het spelen van online 3D-games en arcadegames.

Connectiviteit

Wifi, Bluetooth en usb-poorten zijn aanwezig voor de communicatie met de buitenwereld. Er is een 5 MP camera aan de achterzijde en een 2 MP camera voor het chatten(videochatten) aan de voorkant. De interne opslagruimte van 32 GB is uitbreidbaar met een micro-sd-kaartje van 32 GB.

De Iconia Tab A500 met Wifi en 32 GB interne opslag kost € 499. Een uitvoering met ingebouwde 3G komt later.

 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Hardware

Tags: