abonneren

Uitbreiding Diablo III onderweg

Blizzard heeft bevestigt te werken aan een uitbreiding voor het immens populaire spel Diablo III. Er is nog geen release-datum bekend.

In een aandeelhoudersvergadering heeft CEO van Blizzard Mike Morhaime uit de doeken gedaan dat er een uitbreiding uitkomt voor Diablo III. De woorden van Morhaime waren:

"We hebben een plan, een uitbreidingsplan voor Diablo." Maar hij voegt eraan toe: "ik heb geen tijdlijn. Ik denk dat het allerbelangrijkste voor ons altijd de kwaliteit van de gameplay van de uitbreiding is, dus dat zal een grote factor zijn in ons tijdschema. "

de 10 miljoen mijl-paal

Ook werd er in de vergadering gemeld dat er inmiddels meer dan 10 miljoen exemplaren van Diablo III zijn verkocht. Dit maakt van Diablo III volgens Blizzard het best verkopende pc-spel in Europa en de Verenigde Staten, zowel qua aantal verkochte spellen als qua inkomsten.

Dat er een uitbreiding voor Diablo III zou komen werd in het algemeen wel verwacht, omdat de illustere voorgangers ook uitbreidingen kregen. Zo kreeg Diablo II de expansion Lord of Destruction.

Geschreven door: Chris Broesder op

Category: Nieuws, Games

Tags: