abonneren

Sony gestart met ontwikkeling PS4

Sony is begonnen met de ontwikkeling van de opvolger van Playstation 3. Ondanks de problemen met het Playstation Network, heeft de Playstation-afdeling van Sony het afgelopen jaar winst gemaakt.

Sony zal in de ontwikkeling van de Playstation 4 niet zoveel investeren als dat het bedrijf deed voor de Playstation 3. De Playstation 3 was een extreem duur project voor Sony, vooral door het gebruik van de compleet nieuwe cell-processor voor de PS3. Het gevolg hiervan was dat de PS3 zowel voor Sony als voor de gebruiker een duur apparaat is.

Er wordt dus gewerkt aan een opvolger van de PS3. Volgens Sony zal het nog wel een paar jaar duren voordat de PS4 wordt geïntroduceerd. Sony laat verder nog niets los over de plannen. Het zal dan ook nog wel enige tijd gissen blijven welke kant Sony met de PS4 opgaat.

Ook Microsoft werk aan een opvolger van de Xbox 360 in het geruchtencircuit wel de ‘Xbox 720’ genoemd wordt. De nieuwe Xbox zou wel eens dichterbij kunnen zijn dan de PS4. Op de komende Gamebeurs E3 zal Nintendo met de Wii 2 wel de enige consolefabrikant zijn die met een nieuw systeem komt.

Via: Product-reviews.net

 

 

Geschreven door: Ger Elskamp op

Category: Nieuws, Games

Tags:

Nieuws headlines

Laatste reactie