abonneren

Skype nu ook op PS Vita

Vanaf vandaag is de voice over ip messenger Skype ook verkrijgbaar voor de Playstation Vita. Sony heeft aangekondigd dat Skype vanmiddag gratis beschikbaar komt in de PlayStation Store.

Skype voor de PS Vita ondersteunt niet alleen audio-gesprekken, maar ook videogesprekken, zoals dit ook het geval is op computers en smartphones. Hierbij kan zowel gebruik gemaakt worden van de camera aan de voorkant als de camera aan de achterkant.

Handig is dat de meeste spellen het zullen toelaten om Skype in de achtergrond te laten draaien. Zo ben je dus altijd bereikbaar. Aan de andere kant zit je tijdens een spannend moment wellicht helemaal niet te wachten op een telefoontje als je net een moeilijk gevecht tegen een eindbaas aan het winnen bent. Gelukkig wordt je game niet abrupt onderbroken wanneer een telefoontje binnenkomt, maar verschijnt er een subtiel icoontje in beeld.

Hieronder kun je een Skype op de PS Vita promotiefilmpje bekijken, gepresenteerd door de beroemde professional gamer Fatal1ty.

Geschreven door: Gerard Sombroek op

Category: Nieuws, Games

Tags: PS Vita, games