abonneren

Resident Evil 6 en Left 4 Dead 2 bestuiven elkaar kruis

Resident Evil 6
De spellenmakers Capcom en Valve hebben een samenwerking aangekondigd. Karakters uit Resident Evil 6 zijn in Left 4 Dead 2 te spelen en andersom.

 

Resident Evil 6 komt naar de pc aanstaande zaterdag via het gameplatform Steam. In de modus genaamd The Mercenaries: No Mercy (die alleen voor de pc-versie beschikbaar is) zijn vanaf 5 april vier personages uit Left 4 Dead 2 te spelen. Het gaat om Coach, Nick, Ellis en Rochelle. Ze zijn speelbaar met ieder een unieke wapencombinatie. Verder zijn Mini Tank en Witch beschikbaar als tegenstanders. Het betreft gratis downloadable content (DLC).

In Left 4 Dead 2 zijn ook Resident Evil-monsters opgenomen via DLC. Lepotitsa, Ogroman en Napad uit Resident Evil 6 zijn te vinden in de game. Hieronder is een trailer te zien met uitleg over de samenwerking tussen Resident Evil 6 en Left 4 Dead 2.

The Mercenaries: No Mercy

In de exclusieve The Mercenaries-modus van Resident Evil 6 moeten spelers zoveel mogelijk tegenstanders doden binnen een bepaalde tijd. Een zo hoog mogelijke score is het doel. De No Mercy-modus daarbinnen heeft een hogere moeilijkheidsgraad, waar meer zombies tegelijk rondzwalken.

 

Geschreven door: Chris Broesder op

Category: Nieuws, Games

Tags: Resident Evil 6, Left 4 Dead 2