}
abonneren

Playstation 4 komt 29 november naar Benelux

De officiële releasedatum voor 32 landen, waaronder Nederland en België, is bekend. Op 29 november is de console te koop volgens Sony.

Sony heeft tijdens een persconferentie op Gamescom in Keulen bekendgemaakt dat de PlayStation 4 vanaf november in 32 landen beschikbaar zal zijn. Volgens de fabrikant werden er al meer dan 1 miljoen pre-orders geplaatst voor de spelconsole.

De PlayStation 4 zal eerst in de Verenigde Staten lanceren op 15 november. Een Europese lancering volgt twee weken later, op 29 november. PlayStation België heeft reeds bevestigd dat de spelconsole vanaf dan ook in de Benelux te koop is.

In tegenstelling tot de Xbox One - die bij ons pas ergens in 2014 in de rekken zal liggen voor 499 euro - komt de PlayStation 4 dus wel nog op tijd voor de feestdagen. De console krijgt een prijskaartje van 399 euro en komt met 14 dagen gratis gebruik van Sony’s abonnementendienst PlayStation Plus.

Verder raakte ook nog bekend dat de prijzen voor de PlayStation 3 en PS Vita worden verlaagd. De adviesprijs voor de PlayStation 3 met 12GB opslaggeheugen bedraagt vanaf nu nog 199 euro en ook de PS Vita is vanaf nu beschikbaar voor 199 euro.

Geschreven door: Dries Cludts op

Category: Nieuws, Games

Tags: PlayStation 4

Laatste Vacatures

Uitgelicht: Senior Integratiespecialist - NS

Uitgelicht: Java Developer - CGI