abonneren

Pac Man als first person shooter online

In FPS-Man speel je Pac-man in 3D vanuit het oogpunt van de pillenhappende vriend zelf. Het spel geeft letterlijk een nieuwe dimensie aan de klassieke arcade game, waardoor het een soort horror-game wordt.

Wie kent het aloude spelletje Pac-Man niet? In 2010 bleek in ieder geval 94% van de Amerikanen het spel te kennen. We konden Pac-man al gratis online spelen, bijvoorbeeld via de populaire Pac-man Google Doodle maar nu is er zelfs een versie in 3d waarbij je vanuit het oogpunt van Pac-man speelt zoals we gewend zijn uit first person shooters (FPS). De naam van deze versie van Pac-Man is dan ook FPS-Man ook al wordt er niet in geschoten.

Pac-Man In First Person Is The Most Terrifying Game Of The Year

FPS-Man spelen

FPS-man is in de browser te spelen, je dient er wel de gratis Unity 3D plug-in voor te installeren die ook vaak voor andere 3d-spellen op het web gebruikt wordt en je dient je te registeren (e-mailadres en geboortejaar).

In onderstaande documentaire op YouTube wordt ingegaan op de geschiedenis van Pac-man

Geschreven door: Martijn Verkuil op

Category: Nieuws, Games

Tags: pac man, fps-man

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord