}
abonneren

Originele Bioshock uitgebracht voor iOS

De legendarische first-person-shooter Bioshock komt naar iOS. De game uit 2007 is vanaf vandaag voor 13,99 te downloaden op de iPhone of de iPad. Maak je dus maar klaar voor een flink potje nostalgisch ronddwalen door de onderwaterstad Rapture!

Prachtige sfeer

Bioshock, van 2K Games, werd in 2007 geprezen om de prachtige graphics en de duistere sfeer. In de game kom je na een vliegtuigcrash in de oceaan terecht in het mysterieuze Rapture, een hoogtechnologische stad die onder water is gebouwd.

Vooral de duistere sfeer van het spel, de onheilspellende muziek en de donkere kleuren maken van Bioshock een spannend avontuur, dus is het niet verwonderlijk dat de game nu naar iOS geport wordt.

Minder goede graphics

Daarvoor heeft de game helaas wel wat moeten inleveren op het gebied van graphics, waardoor Bioshock er iets blokkeriger uitziet als op de Playstation of de pc. Ook de controls zijn enigszins aangepast en geschikt gemaakt voor een touchscreen, al is het ook mogelijk om met een draadloze controller te spelen.

Nieuwe modellen

De game draait ook alleen op nieuwe iOS-apparaten, zoals de iPad Air en de iPhone 5 of hoger. Op oudere apparaten is de game wel te downloaden, maar maker 2K Games waarschuwt dat het spel dan waarschijnlijk niet soepel loopt.

Bioshock voor iOS is voor 13,99 te downloaden in de App Store.

Geschreven door: Tijs Hofmans op

Category: Nieuws, Games

Tags: Bioshock

Laatste Vacatures

Uitgelicht: Senior Integratiespecialist - NS

Uitgelicht: Java Developer - CGI