abonneren

Neckermann wil Xbox One toch 150 euro goedkoper leveren

Neckermann zal toch proberen om de Xbox One voor maar liefst 150 euro lager dan de adviesprijs te leveren. Door en vergissing werd de aangekondigde console van Microsoft voor de verkeerde prijs aangeboden. Neckermann wilde de bestellingen annuleren, maar komt daarop terug na overleg met de Consumentenbond.

Neckermann.com had de Xbox One voor 349 euro te koop staan op de website. Het ging om pre-orders. De prijs moest volgens Neckermann 499 euro zijn en het ging dus om een fout. Vervolgens wilde de winkel de bestellingen annuleren, maar de Consumentenbond ageerde hiertegen. Na overleg tussen de twee partijen heeft Neckermann nu toch toegezegd de console toch voor 349 euro te willen leveren.

Toch zegt het bedrijf dit niet met zekerheid te kunnen doen. Neckermann kan het niet garanderen, maar zal zijn best doen, naar eigen zeggen. Neckermann betreurt de gang van zaken en zal mocht het niet lukken om de console voor 349 euro te leveren tegoedbonnen van 35 euro uitgeven aan de bestellers. In een e-mail zijn de betreffende kopers geïnformeerd dat de koopovereenkomst in elk geval geldig blijft. Het geld wordt echter wel teruggestort wanneer dit al ontvangen is. De reden daarvoor is dat de console nog lang niet geleverd kan worden in Nederland.

Neckermann en de Consumentenbond steggelen nog over de algemene voorwaarden van eerstgenoemde. De Consumentenbond is van mening dat Neckermann verplicht is de Xbox One voor 349 euro te leveren.

Geschreven door: Chris Broesder op

Category: Nieuws, Games

Tags: Xbox One, Consumentenbond, Neckermann

Nieuws headlines

woensdag 28 februari

Laatste reactie

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord