abonneren

Microsoft: 'Offline gamen? Koop een Xbox 360!'

De baas van de Xbox-afdeling, Don Mattrick, heeft gereageerd op de kritiek dat de Xbox One om de dag connectie moet maken met het internet. Zijn boodschap is dat gamers die offline willen gamen het beste bij de Xbox 360 kunnen blijven.

Don Mattrick liet in een interview tegenover Gametrailers weten dat hij de online-connectiviteit van de Xbox One als een ‘future-proof’ keuze ziet en stelt:

“…we hebben een product voor gamers die hun console niet op de een of andere manier aan internet kunnen koppelen, het heet Xbox 360.”

Hij noemt een nucleaire onderzeeboot als voorbeeld van een plek waar het waarschijnlijk een probleem is om je console aan internet te koppelen. Hieruit valt op te maken dat hij denkt dat er in de praktijk maar weinig voorbeelden zullen zijn waarbij een gameconsole niet aan internet gekoppeld kan worden. Microsoft zit momenteel in een lastige situatie nu Sony op de E3 heeft aangekondigd dat de PS4 deze restrictie niet kent en ook geen restricties kent op het gebied van gebruikte games. Lees meer hierover in ons PS4 vs Xbox One nieuwsbericht.

De uitspraak is te horen op 1:50

Geschreven door: Martijn Verkuil op

Category: Nieuws, Games

Tags: Xbox 360

Nieuws headlines

Laatste reactie